Puhtaan ilman uusi aika.

Valmistamme ilmansuodattimia ja konsultoimme ilmansuodatusratkaisuja vaativiin teollisuuden prosesseihin sekä tuotantolaitoksiin ja öljysumun poistoon. Kohteita voivat esimerkiksi olla metalliteollisuus, maalaamot, kemianteollisuus, elintarviketeollisuus, lääketeollisuus tai jätteenkäsittelylaitokset.

Olemme tuottaneet puhtaan ilman ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin jo 20 vuotta. Kaikki tuotteemme valmistetaan Hangon tehtaallamme ja tietyissä tarpeissa luotamme MANN+HUMMEL:n tarjoamiin ratkaisuihin osana tarjoamaamme. 

Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä, kuinka voimme tehdä teidänkin työympäristöstä terveellisen hengittää.

Yhteistyö meidän kanssamme on helppoa.

Tapaaminen & tutustuminen

Ota yhteyttä myyntiimme ja sovitaan tapaaminen. Voimme sopia tapaamisen teidän toimitiloihinne tai tehtaallemme Hangossa.

Kartoitus & ratkaisu

Kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi. Teemme tarpeeseesi räätälöidyn ratkaisuehdotuksen. Voimme sopia tapaamisen ratkaisuehdotuksen yhteyteen ja muokata ehdotusta tarvittaessa.

Yhteistyö

Kehitämme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa jatkuvasti eteenpäin. Järjestämme tarvittaessa koulutusta suodattimien ominaisuuksista ja käytöstä.

Palveluksessanne

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sisäilmaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tiimiimme joko suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alla oleven yhteydenottolomakkeen kautta.

    Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi tietosuojakäytäntöihimme.