Suodatinkotelot ja tarvikkeet

Toimitamme suodatinkotelot ja oheistarvikkeet asiakkaan tarpeen mukaan.

Eri käyttökohteisiin tarkoitettuja suodatinkoteloita tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Olemme toimittaneet perusversioita sekä mm. haponkestäviä koteloita suodattimineen.

Tuotteet | Suodatinkotelot ja tarvikkeet

So-Up -ulkolaitteet

So-Up™ on kätevä ja tyylikäs ratkaisu kerros- ja rivitaloprojektien huoneistokohtaiseen ilmanvaihtoon. Sillä varmistetaan etteivät raitisilma ja jäteilma sekoitu pienimmilläkään ilmamäärillä.

Lue lisää

Asennuskehykset

MANN + HUMMEL -asennuskehykset ovat yhteensopivia laajan ilmansuodatinvalikoiman kanssa.

Nopea ja helppo suodattimen vaihto

Yhteensopiva laajan ilmansuodattinvalikoiman kanssa

Vakaa, kompakti muotoilu

Lue lisää

NG

NG suodatinkanavakotelot ovat kiinteitä koteloita, jotka soveltuvat jopa 12,000 m3/h ilmavirroille. Koteloita voidaan käyttää monien eri suodattimien asennukseen – ne ovat helppoja ja nopeita koota sekä ovat saatavilla eri kokoisina.

Lue lisää

Filtrasept

Filtrasept kotelot integroiduilla EPA/HEPA-suodattimilla on suunniteltu tarjoamaan ilmansuodatus ja -jakelu yhdessä yksikössä. Virukset, bakteerit ja pölyhiukkaset suodatetaan ilmavirrasta välittömästi ennen poistoventtiiliä. Tämä eliminoi keskusilmanvaihtoon liittyvät riskit, kuten ristikontaminaation ilmanvaihtokanavissa.

Lue lisääOhjeet

Palveluksessanne

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sisäilmaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tiimiimme joko suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alla oleven yhteydenottolomakkeen kautta.

    Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi tietosuojakäytäntöihimme.