Laajapintasuodattimet

Laajapintasuodattimet on kehitetty erityisesti vaativien teollisuusprosessien ja äärimmäisten olosuhteiden suodattimiksi.

 

Laajapintasuodattimilla saavutetaan paras suodatustulos ja käyttövarmuus, kun suodatettava ilma sisältää paljon epäpuhtauksia, ilman kosteus on korkea tai ilma sisältää vesipisaroita ja kun tilavuusvirta on korkea. Laajapintasuodattimien hyvin matala alkupainehäviö ja painehäviön maltillinen nousu mahdollistavat huomattavaa säästöä energiakustannuksissa suodatustehosta tinkimättä.

Laajapintasuodattimien suodatinmateriaali vaihtoehtoja ovat lasikuitu (RPV) ja synteettinen nanokuitu (Eficell).

 

RPV-sarjan lasikuitumateriaalin korkea suodatustehokkuus ja matala painehäviö takaavat hyvän ja energiatehokkaan suodatuksen. RPV-laajapintasuodattimilla on Eurovent-sertifikaatti.

 

Eficell-sarjan synteettinen nanokuitumateriaali takaa korkean suodatustehokkuuden lisäksi myös hyvän mekaanisen kestävyyden, erinomaisen kosteudenkeston ja korkean pölynvarauskyvyn. Nanokuitumateriaalisarjaon kehitetty saavuttamaan EN779 mukaiset suodatusominaisuudet ilman sähkövarausta.

 

Eficell AC aktiivihiilisuodattimet  ovat saatavana myös aktiivihiilimateriaalilla, jotka on kehitetty hajujen ja muiden kaasumaisten epäpuhtauksien suodatukseen. Eficell AC:n suodatinmateriaali on valmistettu kaksinketaisesta synteettisestä kuitukankaasta, joiden väliin aktiivihiili on puristettu. Aktiivihiilen sitomiseen kuitukankaaseen ei ole käytetty lainkaan liimaa, joten näin saadaan hyödynnettyä mahdollisimman suuri aktiivinen suodatuspinta-ala aktiivihiilelle.

Tuotteet | Laajapintasuodattimet

Palveluksessanne

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sisäilmaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tiimiimme joko suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alla oleven yhteydenottolomakkeen kautta.

    Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi tietosuojakäytäntöihimme.