Puhdas sisäilma.

Toimitilojen ja kiinteistöjen sisäilmaongelmia havainnoidaan jatkuvasti kasvavissa määrin – puhtaan sisäilman erikoisosaamisemme tarjoaa ratkaisun terveelliselle työ- ja elinympäristölle toimistoihin, taloyhtiöihin, huoneistoihin ja koteihin. Henkilöstön hyvinvoinnilla on tutkitusti suuri merkitys työn tehokkuuteen ja tuottavuuteen.

Tiivis yhteistyö talo- ja huoltoyhtiöiden, kiinteistönhoitajien ja laitevalmistajien kanssa on opettanut meidät ratkaisemaan vaativienkin toimitilojen ilmanpuhdistuksen haasteet.

Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä, kuinka voimme tehdä teidänkin työympäristöstä puhtaamman.

Yhteistyö meidän kanssamme on helppoa.

Tapaaminen & tutustuminen

Ota yhteyttä myyntiimme ja sovitaan tapaaminen. Voimme tavata toimitiloissanne tai tehtaallamme Hangossa.

Kartoitus & ratkaisu

Kartoitamme tilanteesi ja tarpeesi. Teemme tarpeeseesi räätälöidyn ratkaisuehdotuksen. Voimme sopia tapaamisen ratkaisuehdotuksen yhteyteen ja muokata ehdotusta tarvittaessa.

Yhteistyö

Kehitämme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa jatkuvasti eteenpäin. Järjestämme tarvittaessa koulutusta suodattimien ominaisuuksista ja käytöstä.

Palveluksessanne

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sisäilmaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tiimiimme joko suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alla oleven yhteydenottolomakkeen kautta.

    Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi tietosuojakäytäntöihimme.