Kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt ratkaisut tarpeeseesi.

On tärkeää, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii moitteettomasti. Korkealaatuinen ilmanvaihtosuodatin suodattaa ilmasta haitalliset hiukkaset, joiden tarkoituksena on suojata ihmisiä, koneita sekä laitteita. Suodattimet suositellaan vaihdettavan vähintään kahdesti vuodessa, jotta ne säilyttävät optimaalisen suodatustehonsa ja turvaavat puhtaan ja raikkaan sisäilman.

Me olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisiin terveellisen ilman ratkaisuihin – räätälöimme tuotteemme asiakkaan toimintaympäristön ja tarpeen mukaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyöinnovaatiot ovat toimintamme ytimessä ja kehitämme jatkuvasti ainutlaatuisia ratkaisuja uusiin kohteisiin ja laitteisiin.

Teollisuus

Valmistamme ja suunnittelemme ilmansuodatusratkaisuja vaativiin teollisuuden prosesseihin ja tuotantolaitoksiin.

Ratkaisuun

Sairaalat & laboratoriot

Sairaaloiden ja laboratorioiden puhdastilojen haastavat olosuhteet pystytään ratkaisemaan oikeanlaisella suunnittelulla ja suodatinvalinnoilla.

Ratkaisuun

Toimitilat & kiinteistöt

Puhtaan sisäilman erikoisosaamisemme tarjoaa ratkaisun terveelliselle työ- ja elinympäristölle.

Ratkaisuun

Sopimusvalmistus

Toimimme myös monille brändeille OEM-sopimusvalmistajana.

Ratkaisuun

Myynti & Private Labeling

Laaja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen, kiitos jälleenmyyjiemme. Toimitamme tuotteet suoraan Hangon tehtaaltamme. Myyjämme tekevät käyntejä ympäri Suomea – sovi tapaaminen kartoituksesta tai tuote-esittelystä.

Toimimme myös monille brändeille OEM-sopimusvalmistajana (lopputuotteiden valmistajana). Tuotteet pakataan tuotannossamme asiakkaan brändin vaatimusten mukaan ja toimitetaan asiakkaan pakkauksissa.

Räätälöinti & tuotekehitys

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa puhtaamman sisäilman puolesta sekä vastaamaan alan muuttuviin vaatimuksiin.

Valmistamme ja räätälöimme suodattimia täysin mittatilaustyönä tarpeesi mukaan, sillä puhdas sisäilma kuuluu kaikille tarpeesta riippumatta. Tuotamme suodattimet itse, mikä takaa nopeat ja joustavat toimitusajat. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi – me löydämme siihen ratkaisun.

Toimitus & pakkaus

Kuljetussopimukset hoituvat tarvittaessa kätevästi ja edullisesti meidän kuljetussopimuksiemme kautta. Logistisina yhteistyökumppaneinamme toimivat PostNord ja Kaukokiito.

Suodattimet pakataan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yleensä tuotteet pakataan kiinteistö- ja konekohtaisesti helposti kierrätettäviin kartonkilaatikoihin.

Kartoitus & koulutus

Järjestämme tarvittaessa koulutusta huollon vastaaville suodattimien ominaisuuksista, niiden käytöstä sekä teknisiin asioihin liittyvistä seikoista.

Teemme jatkuvasti kartoituksia asiakkaillemme suodattimien käytöstä ja uusista tarpeista. Kartoituksissa tarkastamme, että suodattimia käytetään oikealla tavalla ja ohjeistamme tarvittaessa suodattimien käyttötavoista.

Tarjoamme myös ilmanlaadun työympäristömittauksia, joissa kartoitamme hiukkaslaskurilla kemiallisten ja biologisten altisteiden vaikutusta työympäristössä. Mittausten perusteella pystymme suosittelemaan kokonaisvaltaisia ilmanpuhdistusratkaisuja kohti terveellisempää työympäristöä.

Palveluksessanne

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sisäilmaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tiimiimme joko suoraan puhelimitse, sähköpostitse tai alla oleven yhteydenottolomakkeen kautta.

    Täyttämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi tietosuojakäytäntöihimme.